Calais | Dag 200 af min 2023 Journal

calais

Politiet var ude til sent på aftenen og tjekkede bunkerne, kiggede på sælerne, og sendte høfligt deres "bonjours" i vores retning, når de gik forbi vores van og Bjørn og Inas autocamper. Så selvom vi bare havde stoppet langs vejen, tænkte vi at der ikke ville være noget problem med at blive natten over. Jeg håber, politiet var der for at beskytte sælerne og resten af det naturlige område. Måske var de det. Måske skal jeg opbygge lidt tillid til myndighederne.

Vi sov i stilhed og vågnede op til biler og cykler, der ankom, en god mængde mennesker, der skulle ud og nyde en gåtur eller en løbetur - god stemning og masser af smil. Og vi sluttede os til bevægelsen: Gik med morgenkaffen i hånden hele vejen til ud til vandet - der var lavvande og man skulle gå langt før vi kunne dyppe os i det kølige vand og igen møde sælerne. Man skal være respektfuld, det er deres territorium, så vi trak os tilbage, da den ene vagthavende sæl blev til fem sæler. Og ligesom sidste år, måtte vi løbe for at redde vores tasker, da tidevandet kom hurtigt ind, og vi ikke lagde mærke til det.

Gennem dagen ordnede vi praktiske ting, så en dokumentarfilm og gik en tur for at se på Calais.

Vi skal måske give Calais mere tid. På den anden side er der så mange andre fantastiske steder i Frankrig. Jeg elsker det naturlige område og vandet ved Calais, og pomfritterne var meget, meget gode og i overvældende portioner (to portioner fyldte mættede os alle fem!) - og det var lige så dejligt at gå langs vandet ind og ud af byen. Bortset fra det kraftige regnvejr, vi blev fanget i på vej tilbage.

Men så kom der en regnbue, og vi hængte alle de våde ting op i bilen, og drak te og spiste avocado og blev oppe til meget sent, da det var vores sidste aften med Bjørn og Ina.

Om natten kom regnen tilbage, og jeg lyttede til den tromme på bilens tag, mens jeg lå og var taknemmelig for dette smukke liv og alle elementerne i det, herunder at blive fanget i regnen med nogle venner et ikke så interessant sted i Frankrig.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Hvorfor skrive hver dag? | Dag 199 af min 2023 Journal
England, endelig | Dag 201 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)