England, endelig | Dag 201 af min 2023 Journal

Leshuttle

Sidste år, lige omkring denne tid, kom vi IKKE til England. Papirarbejdet var ikke i orden - vores ene hund havde mistet sin identifikations chip. Vi havde i stedet et andet fantastisk sommereventyr, og alt var godt. Men NU, vil vi opleve landet og se Stonehenge og mange mange andre ting, ja - listen er lang.

Plus, som altid, skal vi se mennesker. Vore britiske venner og vores nomadevenner, der i øjeblikket er i England, vores udvidede familie, der bor der i et halvt år. Der er så meget at gøre, se og tale om, og vi har kun omkring fem uger til at gøre det, før vi igen går Caminoen til september.

LeShuttle-var let! Og sjov. Vi kom gennem alle kontrollerne og den franske og den britiske grænse.

Så kom vi endelig ombord LeShuttle. Spændte, fordi vi for første gang i meget, meget lang tid, skulle til et NYT sted, en forventet udforskning af et nyt land.

Da vi kom ud af tunellen regnede det.

Selvfølgelig.

Det siges, at det altid regner i England, men det tænkte vi ikke så meget over.

Udfordringen med at køre på i den forkerte side af vejen og tyde fartgrænserne nu i miles, optog en del af vores mentale kapacitet.

Teenagerne lavede en playliste på Spotify med britisk musik, og vi indså, hvor mange fantastiske kunstnere der kommer fra dette lille sted på jorden. Så vi sang med hele vejen til Martins hjem, mens vi kørte vestpå i syd England på små veje og i den forkerte side.

Martin og hans familie er venner som vi kender fra Worldschool-topmødet i Grenada i 2019, hvor vi deltog sammen med 78 andre familier i en uge for at diskutere worldschooling livsstilen og nyde samværet med folk, der er ligesom os. Vi har mødt mange af familierne igen siden da, men på grund af Covid og andre distraktioner, har vi ikke haft chancen for at gense Martin og hans familie igen.

Derfor var det den højeste prioritet og det første vi gjorde efter at have krydset vandet: Køre I den forkerte side af vejen et par timer for at genforenes med venner.

En smuk begyndelse på vores britiske eventyr.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook

 

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Calais | Dag 200 af min 2023 Journal
Wilderness Wood | Dag 202 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube