England, endelig | Dag 201 af min 2023 Journal

Leshuttle

Sidste år, lige omkring denne tid, kom vi IKKE til England. Papirarbejdet var ikke i orden - vores ene hund havde mistet sin identifikations chip. Vi havde i stedet et andet fantastisk sommereventyr, og alt var godt. Men NU, vil vi opleve landet og se Stonehenge og mange mange andre ting, ja - listen er lang.

Plus, som altid, skal vi se mennesker. Vore britiske venner og vores nomadevenner, der i øjeblikket er i England, vores udvidede familie, der bor der i et halvt år. Der er så meget at gøre, se og tale om, og vi har kun omkring fem uger til at gøre det, før vi igen går Caminoen til september.

LeShuttle-var let! Og sjov. Vi kom gennem alle kontrollerne og den franske og den britiske grænse.

Så kom vi endelig ombord LeShuttle. Spændte, fordi vi for første gang i meget, meget lang tid, skulle til et NYT sted, en forventet udforskning af et nyt land.

Da vi kom ud af tunellen regnede det.

Selvfølgelig.

Det siges, at det altid regner i England, men det tænkte vi ikke så meget over.

Udfordringen med at køre på i den forkerte side af vejen og tyde fartgrænserne nu i miles, optog en del af vores mentale kapacitet.

Teenagerne lavede en playliste på Spotify med britisk musik, og vi indså, hvor mange fantastiske kunstnere der kommer fra dette lille sted på jorden. Så vi sang med hele vejen til Martins hjem, mens vi kørte vestpå i syd England på små veje og i den forkerte side.

Martin og hans familie er venner som vi kender fra Worldschool-topmødet i Grenada i 2019, hvor vi deltog sammen med 78 andre familier i en uge for at diskutere worldschooling livsstilen og nyde samværet med folk, der er ligesom os. Vi har mødt mange af familierne igen siden da, men på grund af Covid og andre distraktioner, har vi ikke haft chancen for at gense Martin og hans familie igen.

Derfor var det den højeste prioritet og det første vi gjorde efter at have krydset vandet: Køre I den forkerte side af vejen et par timer for at genforenes med venner.

En smuk begyndelse på vores britiske eventyr.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook

 

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Calais | Dag 200 af min 2023 Journal
Wilderness Wood | Dag 202 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)