Wilderness Wood | Dag 202 af min 2023 Journal

wilderness-woods

Martins familie introducerede os for Wilderness Wood, et smukt projekt tæt på, hvor de bor, hvor hjemmeskolede børn tager kurser i træarbejde og keramik, nyder skoven og hinanden, hvor mennesker bor sammen og deler livet, hvor folk lever og lærer og vokser.

Da vi ankom en torsdag, var det den perfekte introduktionsdag, da de spiser fællesmåltid om torsdagen. Vi kørte derhen og tilbragte aftenen blandt ligesindede mennesker i smukke omgivelser og med god energi.

Teenagerne havde en dejlig aften med andre unschoolede unge; stilheden var stor, og træernes subtile lyd var den perfekte baggrundsstøj for vores nat. Vi boede på deres campingområde de første to nætter vi var i England.

Martin og børnene kom over, og vi tilbragte dagen sammen, delte historier og smil, spillede spil og gik i skoven. "The Big Swing" var et KÆMPE hit, men faktisk var hele oplevelsen bare smuk. Ganske enkelt. Smukt!

Hytter mellem træerne, trækunst overalt, The Barn (cafe og hangout) havde endda en vegansk og glutenfri kage til os.

Jeg er så taknemmelig for, at steder som dette findes.

Vi skal videre, da vi har andre venner, vi har lovet at besøge - men at vide, at vi kunne engagere os her og udfolde livet for en stund med disse vidunderlige mennesker, er bare så beroligende at vide.

Vi kørte over til Martin og hans familie - de er fantastiske! Jeg elsker den tilstedeværelse og energi de udstråler, alt imens de gennemgår en større ombygning af det hus, de købte, og samtidig med at de hjemmeunderviser fire børn og i øvrigt uddanner sig selv, vokser hele tiden. Helhjertet gør det, de finder sandt og smukt og rigtigt.

Så vi delte en eftermiddag, et par måltider, brugte faciliteterne med vaskemaskine og tørretumbler og bruser, spillede spil og havde gode samtaler.

Jeg har sagt det før.

Nu siger jeg det igen: Eventyret er menneskene.

Det er det helt sikkert.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Se flere billeder på Facebook

 

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

England, endelig | Dag 201 af min 2023 Journal
Ladies Fixing The World | Dag 205 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)