Kan drenge have langt hår?

storm_langt_haar_facebook_0

🇬🇧 Also available in English 🇬🇧

Da Storm var tre år, erklærede han en dag, at han gerne ville have langt hår ligesom sin storesøster - som unægteligt har meget langt og meget smukt tykt lækkert hår.

Jeg (JEG) var liiiiige ved at fortælle drengen, at 'Drenge har ikke langt hår'. Nok mest fordi han simpelthen var så superlækker med det der rodede blonde hår, som var klippet kort i nakken. Heldigvis kom jeg i tanker om, at det er drengens eget hår, og han da selv kan bestemme. Min egen lillebror har i mange år haft længere hår end mig (ikke svært efter kemoterapien i 2010); en lang tyk og meget rockstar-mandig hestehale på den gode måde. Så Storm fik lov, det er hans hår.

Mange mennesker tror, vi har tre piger og en baby. Storm er ligeglad, han kan lide sit lange hår, og han siger på en meget tolerant måde: "Det er okay, det er okay" når folk undskylder deres fejl. Faktisk synes Storm, at piger er utrolig seje, og når de bliver voksne kan de jo også få babyer! I Harry Potter lege vil han gerne være Hermione - hun er jo den klogeste.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

🇬🇧 Also available in English 🇬🇧

Strikket Hoppedrage
Grøn genbrugsløve

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube