Kan drenge have langt hår?

storm_langt_haar_facebook_0

🇬🇧 Also available in English 🇬🇧

Da Storm var tre år, erklærede han en dag, at han gerne ville have langt hår ligesom sin storesøster - som unægteligt har meget langt og meget smukt tykt lækkert hår.

Jeg (JEG) var liiiiige ved at fortælle drengen, at 'Drenge har ikke langt hår'. Nok mest fordi han simpelthen var så superlækker med det der rodede blonde hår, som var klippet kort i nakken. Heldigvis kom jeg i tanker om, at det er drengens eget hår, og han da selv kan bestemme. Min egen lillebror har i mange år haft længere hår end mig (ikke svært efter kemoterapien i 2010); en lang tyk og meget rockstar-mandig hestehale på den gode måde. Så Storm fik lov, det er hans hår.

Mange mennesker tror, vi har tre piger og en baby. Storm er ligeglad, han kan lide sit lange hår, og han siger på en meget tolerant måde: "Det er okay, det er okay" når folk undskylder deres fejl. Faktisk synes Storm, at piger er utrolig seje, og når de bliver voksne kan de jo også få babyer! I Harry Potter lege vil han gerne være Hermione - hun er jo den klogeste.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

🇬🇧 Also available in English 🇬🇧

Strikket Hoppedrage
Grøn genbrugsløve

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)