Grøn genbrugsløve

genbrugs-loeve-side

Det her er et af de første hæklede dyr, og det er dén første fra Line Weggers bog 'Strikkede og hæklede dyr i lange baner', som jeg købte i 2006; samme år som jeg fik mit andet barn.

Den er lavet i rester af bomuld, noget Ægyptisk mercericeret noget, fyldet er fra en pude, der lige fik klippet et hul i dagens anledning. Øjnene er rester af uldgarn fra strømpeproduktion, næsen en stofbetrukket knap. Manken er noget multifarvet uldgarn, jeg købte engang jeg lavede spidse børnehuer med multifarvet top og kant - en multifarve, jeg senere fortrød - den var alligevel for spraglet. Men her fandt den sin mening; her passer den godt til løven.

genbrugs-loeve-side1

Jeg synes, at Line Weggers bog er rigtig god at begynde med, hvis man gerne vil hækle dyr - fordi mange af dem kører efter samme systemer, og er retså lette. Personligt er jeg træt af at lave dem efter den model nu; men jeg har osgå lavet 10-12 stykker vil jeg tro. Jeg endte med at købe samme uldgarn som hun anbefaler i bogen, simpelthen for at få det hele til at gå op - og fordi Liv (min store pige der nu er næsten 13 år) på dét tidspunkt meget gerne ville have hæklede dyr der lignede billederne i bogen fuldkommen. Så det fik hun - næsten.

Men ellers: Brug uldgarn der svarer til strik pinde 5-7 og hækl med nål nr 3 - så blir det fast nok.

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men kan jo nok godt lånes på biblioteket.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her 

Kan drenge have langt hår?
Vores sommer som sigøjnere: 100 dages roadtrip på Europas veje

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)