Vores sommer som sigøjnere: 100 dages roadtrip på Europas veje

storm-kigger-vand

"Det er da meget spelt-agtigt, sådan at trække stikket ud i tre måneder", sagde min smukke og ikke mindst kloge kusine Anna Helqvist. Og opfordrede mig dermed til at skrive noget om det på min blog. Så hermed:

Om ganske kort tid trækker vi stikket ud i tre måneder. Vi pakker bilen og kører ud i Europa hen over hele sommeren. Målet er at nå Gibraltar, inden vi vender om og rejser nordpå igen. Da vi har så god tid, er det planen at gøre det så planløst som muligt, bare ud i det blå. Læs med på vores roadtrip her og følg med i vores sigøjneragtige sommer.

Det lyder jo fantastisk skønt, og alle mennesker siger til os, at dét er da bare en drøm. Og det er det også. Om end nogle gange en temmelig skræmmende drøm. Vi skal være væk i tre måneder med fire børn, køre gennem bjerge, i vanvittig varme, gennem store byer, på små veje hvor man er væk, og store motorveje, hvor man ville ønske, man var det. Det føles lidt som at få en utrolig gave, men også som at stå ved en afgrund og prøve om man tør kaste sig ud over den.

bil-familie

"Jeg ved faktisk ikke, hvorfor vi gør det her", sagde min kloge mand senere samme dag. Men det ved jeg: Vi gør det under vores årstema 'Lys og Luft'.

Vi gør det som en mental udrensning, for at lære os selv og vores utrolige tilværelse at kende.

Vi gør det for at opleve hinanden og os selv. For at lære, at vi godt kan leve uden sim-kort, internet, kulsyrepatroner, espressokaffe, kyllingepølser fra netto og urtekrams peanutbutter (eneste brand Storm officielt kan lide). Uden sofa, brændeovn og samtalekøkken.

Men også for at lære, hvilke dele af vores dejlige liv herhjemme, vi virkelig elsker og hvilke dele der er ligegyldige og floromvundne - om nogen. Vi gør det for at få lys og luft i vores eksistens.

Læs alle artiklerne Om vores sommer som sigøjnere!

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Grøn genbrugsløve
Nøj, hvor er den sød og blød - strikket blå kat

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube