Det smager jo simpelthen af hav!

moulefritte

De sidste to dage har været helt middelhavs-vidunderlige. Man kan slet ikke få nok, og det er svært at skulle flytte sig allerede i morgen. Men det er det, der skal til. Vi har fundet en lejlighed i Les Racou, som vi skal se i morgen kl 12 og som vi håber er fin at leje en uge. Den er billig, og det er et skønt sted. Vi har vistnok også fået lejet et poolhouse nede i Malaga i nærheden af Dawn og Marcus fra d. 6. juni og måneden ud. Brugte en masse krudt på det her til formiddag.

Sommerdage

liv-pool-IMG_1387

Men vi har også været i poolen og plasket rundt. Storm og Silke har med badevinger, ingen problemer med at de ikke kan bunde. Så det er fede tider, når der er vand og sol. Fjord er ikke i pool endnu, jeg synes solen er for stærk og klor for - ja giftigt. Flot af mig smurte jeg faktor 40 m vandafvisning på ungerne og glemte mig selv i dag, så jeg er godt forbrændt efter en time i vandet.

Vi har også været ved stranden, den lokale. Og set på krabber, smidt sten i vandet og nydt den helt utrolige blå udsigt, Middelhavet byder på. Lyset er bare fantastisk smukt her. Man tror, det er løgn.

Moules frites

moulefritte-2
Her til aften var jeg på restaurant med Liv og fik Moules frites og hun fik noget and med gedeost, som hun elskede første gang, hun fik det (hvor det var Jespers) og ikke kunne lide i dag. Men så kunne hun få nogle af alle mine mange muslinger og alle mine pommes frites ... Har fået salt nok til en uge.

Liv sagde de to replikker, der hører til muslinger: Hvordan kan noget der ser så klamt ud smage så godt? Og: Det smager jo simpelthen af hav!

Ro på sigøjneren

kigge-i-vand

VI har brugt meget krudt på at finde noget at bo i i dag. Det er lidt nederen at bruge så meget tid på det, og derfor har vi taget nogle beslutninger i mål for fire uger af vores tid on the road. Så det ikke hele tiden er oppe til overvejelse, hvad vi lige skal. For det er godt nok også dejligt at komme lidt ned under overfladen, kende nogle små hjørner af virkeligheden, se det samme to-tre gange, måske endda fire. Have noget i køleskabet, slappe af. Lave det samme to dage i træk, kede sig lidt, lave ingenting.

Så nu håber vi at lejligheden i morgen er god, og så ligger vi lige stille en uges tid. Inden vi har en lille uge on the road, og så tre uger i Malaga.

Tak fordi du læser med.

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Endelig Crepes - og blå himmel
Stilhed

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)