Jeg bliver så glad når jeg læser hvordan mine skriverier og min mentoring har hjulpet jer derude.

Her er blot nogle af de mange søde beskeder jeg har fået.

Ønsker du også at arbejde sammen med mig, omkring hvordan du kan finde ro i dit forældreskab, så overvej at booke en gratis intro-samtale.

Tusind tak.

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

cecilie portræt

Jeg har tilliden og mavefornemmelsen tilbage

“I det her liv møder vi så mange regler og løftede pegefingre, rammer og systemer – ofte stukket ud af forskellige autoriteter, som gør det helt svært at finde ud af, hvad der er op og ned. Cecilie tar så bare livet: Ligefremt og lækkert og anskuer det fra en helt anden vinkel. Hun skriver, taler, rådgiver på en måde, som sætter mig i forbindelse med en gammel viden, en urkraft – en kærlighed dybt inde. Og jeg bliver sikker på, at livet egentlig er ganske enkelt, at jeg inderst inde godt ved, hvilken vej, jeg skal gå. Livet er selvfølgelig ikke altid enkelt, men Cecilie gør det nu alligevel simpelt, får fjernet al støjen og givet mig tilliden og mavefornemmelsen tilbage.” 

- Linda Maluka, has modtaget personlig coaching

Engagement, nærvær og autencitet

True Nomad Communications
Ema Werner Sec - Mor, blogger, frihedselsker

“Cecilie er min mentor indenfor unschooling. Jeg elsker hendes kloge kvindeenergi og kan allerede mærke, at hendes støtte gør en betydelig forskel i min tilgang til denne anderledes, nærmest revolutionære måde at leve sammen med sine børn på”

Mor, blogger, frihedselsker

True Nomad Communications
Mille Weng - UniqueFamilyliving.com

“Jeg vil gerne sende mange varme anbefalinger af Cecilie. Man skal ikke tale ret længe med Cecilie for at mærke hendes store engagement, nærvær og autencitet. Et utroligt inspirerende og omsorgsfuldt menneske. Tusind tak for sparring.”

UniqueFamilyliving.com

True Nomad Communications
Cathrine Legardh - Har deltaget i workshop

“Det er altid både spændende og inspirerende at være på workshop hos Cecilie. Jeg har sjældent mødt mage til ildsjæl og fanebærer. Hun handler med hjertet (uden frygt!) og besidder et usædvanligt nærvær samt en spektakulær evne til at se klart. Hun er et af de mest ‘relevante’ og livskloge mennesker, jeg har mødt på børneområdet.”

Har deltaget i workshop

True Nomad Communications
Julia W - Berlin, Germany

“Coachingen var præcis, hvad jeg havde brug for. Jeg følte et super højt niveau af faglighed og viden. Jeg er tilbage på sporet og stoler på mine følelser! Tusind tak!”

Berlin, Germany

True Nomad Communications
Anne-Marie Larsen

“Du kommer som sendt fra himlen!! Tak... Jeg har samme vision i hjertet, men er ikke så god til at leve det ud. Det kræver mod, men vi er på vej... Tak for at bane vejen og være til inspiration!!”

Myanne Luxn

Jeg bliver så glad og stolt af mig selv!

“På min evige søgning efter meningsfuld inspiration og tankeændrende tekster faldt jeg over din hjemmeside, og blev meget glad! Jeg er blevet hængende nogle timer og har virkeligt nydt at læse dine tekster - selvom jeg skriver eksamensopgave og burde arbejde på den i stedet, eller i det mindste lige gøre nogle af de andre ting der er meget vigtigere.

Og det er meget sjovt, for det er netop gået op for mig, efter at have læst flere af dine tekster om hjemmeskoling og "meningen med livet" i øvrigt, at jeg er nødt til at se anderledes på "vigtige opgaver" og "levet liv".

En kæmpe tak fordi du har taget dig tid til at skrive dine tanker og meninger og erfaringer og oplevelser ned på din blog så jeg kunne finde dem og blive så glad og stolt af mig selv!

Mange tusinde tak skal du have! Jeg tror jeg skal begynde at tænke helt anderledes på læring og viden og levet liv - selvom jeg jo godt "vidste" alt det her i forvejen tror jeg at det først er "gået op for mig" netop nu. Fantastisk! :-)” 

- Mette, læser af min blog

True Nomad Communications
Linda - Norsk mor

“Jeg er en norsk mor som bor i København med min datter på 8 år - og er en stor fan av bloggen din :). Jeg ble så glad da jeg fant din blog at jeg holdt på å begynne å gråte av glede - jeg hadde mistet troen på at det var noen som tenkte som meg i dette hjørnet av verden ;)”

Norsk mor

True Nomad Communications
Tina Wolter

“De sidste dage, har jeg været inde og læse en del af dine artikler på din blog og jeg er rigtig fascineret af, hvad du skriver og dine holdninger...”

True Nomad Communications
Ninka-Bernadette Mauritson

“ÅHHHHH vidunderlig blog. ”

True Nomad Communications
Claes Olesen

“I skriver mange informerende artikler om jeres børn. Blandt andet en om Særlig sensitivitet - det har været meget interessant at læse om jeres oplevelser. TAK.”

True Nomad Communications
Line Poulsen

“Hej med jer I skønne familie! Man bliver simpelthen så glad og fortrøstningsfuld af jeres blog.”

True Nomad Communications
Brian Faurskov

“Det der fangede min opmærksomhed var dit indlæg omkring computerspil, som jo har min særlige interesse. Og jeg er helt enig i din argumentation og bed mærke i hvordan Flemming bøgerne engang var roden til alt ondt. Jeg kan også selv huske hvordan tegneserier i min barndom var det onde selv. Også det der med at møde børnene der hvor de er - også når de spiller iPad, synes jeg er vigtigt. Og så bliver børn bestemt ikke dumme af at spille spil - men alting med måde, og intet i overmål som filosoffen Sofokles skrev år 373 før vores tidsregning... Jeg bliver iøvrigt også nødt til at prøve at lave min egen nutella engang :)”

True Nomad Communications
Louise Skotte - Cph Care

“Jeg har været inde og læse meget på dit site- elsker det.”

Cph Care

  • True Nomad Communications

    “Jeg er helt ny læser af din blog - og dermed er min kæreste det også. Vi er fans, men blev det først for få dage siden. Jeg tror dog ikke lige, det stopper. Tak for inspirerende, ærlig, oprigtig og sandfærdig læsning. Tak for din tid og dine tanker, som allerede har rykket gevaldigt ved dagsordenen herhjemme. Jeg er glad for, at vi fandt dig. ”

    Forfatter og foredragsholder