Min 2023 Journal

Jeg har givet mig selv en udfordring - Her i 2023 har jeg udfordret mig selv til at vælge et billede om dagen, at dele mindst en tanke om dagen og at være konsekvent til stede i at dele ud af vores historie og dele vores perspektiv.

Mine 2023 Journal er oprindeligt skrevet på engelsk - og du kan læse dem alle her - eller ved at følge mig på Instagram eller Facebook. Vi er i gang med at oversætte dem alle - og de skal nok komme.

Da Ladies - Cover

Ladies Fixing The World | Dag 205 af min 2023 Journal

Der er ikke meget grund til at oversætte overskriften på nummer 205, for det er bogstavelig talt titlen på mit nye podcast. Som jo ikke hedder noget andet bare fordi jeg oversætter teksten til dansk.

Ej heller kan man sådan set oversætte Learn Nothing Day. Eller kan man? Learn Nothing Day kunne på dansk være Lær Ingenting Dag. Det kunne den vel godt hedde. Som sådan. Men vi har aldrig kaldt den det, heller ikke dengang børnene ikke kunen tale engelsk.

På Learn Nothing day i år, den 24. Juli, lær…

Read more…

wilderness-woods

Wilderness Wood | Dag 202 af min 2023 Journal

Martins familie introducerede os for Wilderness Wood, et smukt projekt tæt på, hvor de bor, hvor hjemmeuddannede børn tager kurser i træarbejde og keramik, nyder skoven og hinanden, hvor mennesker bor sammen og deler liv, hvor folk lever og lærer og vokser.

Read more…

Leshuttle

England, endelig | Dag 201 af min 2023 Journal

Sidste år, lige omkring denne tid, kom vi IKKE til England. Papirarbejdet var ikke i orden - vores ene hund havde mistet sin identifikations chip. Vi havde i stedet et andet fantastisk sommereventyr, og alt var godt. Men NU, vil vi opleve landet og se Stonehenge og mange mange andre ting, ja - listen er lang.

Read more…

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube