Jeg er tilbage på sporet og stoler på mine følelser! Tusind tak!

True Nomad Communications
Cathrine Legardh - har haft Cecilie som mentor

“Det er altid både spændende og inspirerende at være på workshop hos Cecilie. Jeg har sjældent mødt mage til ildsjæl og fanebærer. Hun handler med hjertet (uden frygt!) og besidder et usædvanligt nærvær samt en spektakulær evne til at se klart. Hun er et af de mest ‘relevante’ og livskloge mennesker, jeg har mødt på børneområdet.”

har haft Cecilie som mentor

True Nomad Communications
Mille Weng - UniqueFamilyliving.com

“Jeg vil gerne sende mange varme anbefalinger af Cecilie. Man skal ikke tale ret længe med Cecilie for at mærke hendes store engagement, nærvær og autencitet. Et utroligt inspirerende og omsorgsfuldt menneske. Tusind tak for sparring.”

UniqueFamilyliving.com

True Nomad Communications
Myanne Luxn

“Helhed, nærhed, samspil, respekt for livet og individet, kærlighed, passion - for alle involverede. Win win på alle hylder. Tak for modet til at leve og gå foran og træde stuen. Vi er lige bag jer <3”

True Nomad Communications
Julia W - Berlin, Tyskland

“Coachingen var præcis, hvad jeg havde brug for. Jeg følte et super højt niveau af faglighed og viden. Jeg er tilbage på sporet og stoler på mine følelser! Tusind tak!”

Berlin, Tyskland

True Nomad Communications
Maj My Midtgaard Humaidan - Forfatter og foredragsholder

“Tak for inspirerende, ærlig, oprigtig og sandfærdig læsning. Tak for din tid og dine tanker, som allerede har rykket gevaldigt ved dagsordenen herhjemme. Jeg er glad for, at vi fandt dig.”

Forfatter og foredragsholder